Erhvervs kunder


Som virksomhed er det vigtigt at have en ren god skinnende facade, da det repræsenterer virksomheden udadtil. Om det er èt vindue, eller det er mange, så giver det et andet indtryk når tingerne skinner. Vi har den rette løsning til lige præcis dit behov, højt som lavt, stort som småt.


Vi har erfaringer med liftarbejde og andre specialopgaver der kræver seriøst håndværksmæssigt arbejde. Vi har mange af Midtjyllands største virksomheder som kunder. Referenceliste kan oplyses ved seriøs hendvendelse. 


Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende og seriøst tilbud der er tilpasset din virksomheds behov ned til mindste detalje. Hos os får du ingen ubehagelige overraskelser.


Vi har mange års erfaringer med brug af miljøvenlig vaskeanlæg. Med vores vaskeanlæg kan vi tilbyde stribe- og pletfrie vinduer uden brug af stiger og lifte, op til 4 sals højde.

(Læs mere under fanen Vaskeanlæg og liftarbejde)

Private kunder


Vi udfører vinduespolering i dit private hjem, udvendigt samt indvendigt efter aftale. Småt som stort, lavt som højt. Vi tørrer rammer af efter dit personlige ønske og behov, så du kan få det som du vil ha' det.


Vores medarbejdere er høflige vinduespudsere med mange års erfaring i faget, vi lægger stor vægt på at det er den samme  pudser som kommer hos dig igen og igen.


Vi har også stor erfaring med afrensning af vinduer så vi kan komme i bund efter nybyggeri eller renovering. Det er vigtigt med professionel hjælp så ridser og skrammer undgås.


Vi holder den aftalte tid og pris og vores 45års erfaring gør livet lidt lettere for dig.Vaskeanlæg og Liftarbejde


Vaskeanlæg også kaldt rentvandsanlæg anvendes til produktion af ultra rent vand som bruges til vinduespolering, facadevask og anden rengøring med vandbærende teleskopstænger. Vores rentvandsanlæg er baseret på kemikaliefri rensning af vandet, så vi for ultra rent vand der efterlader vinduerne kalkfrie og spejlblanke.


Vores rentvandsanlæg er både velegnet til mindre opgaver der er svært tingængelige og til størrepudseopgaver op til 6 sals højde, ca 25m fra jorden .


Liftarbejde og andre specialopgaver udføres med stor professionalisme også over 4 sal. Vores mangeårige erfaring gør at vi kan udføre alle former for specialopgaver til konkurrencedygtige priser.